woensdag 19 januari 2011

Stropdas doosje

Via een vriendin van mij kreeg ik een opdracht om een Stropdas doosje te maken. Ik had hem al eens gemaakt in het zwart/wit, maar nu heb ik hem in het sterrenblauw gemaakt.
Het doosje is met lint dichtgestrikt met een stropdasstrik.Aan het lint hangt nog een stropdaslabeltje (zelf uitgetekend) met in het midden een blauwe knoop, 2 verschillende sterren en stukje lint. Links bovenop zie je nog 2 sterren uitgeknipt van het scrappapier. De kleine opgeplakt met 3D foam op de grotere ster, in het midden een blauw knoopje met wat meeldraden.

In de binnenkant een kleine uitleg hoe je een stropdas moet strikken. Deze van internet afgeplukt, want eerlijk gezegd, wist ik ook niet hoe je een stropdas moest strikken ;)Ik ben best tevreden met het eindresultaat, hopelijk diegene waar ik hem voor gemaakt heeft ook :).


Groetjes, Jacqueline


P.S. omdat ik veel reacties en vragen kreeg over het patroontje van dit stropdasdoosje, kan je nu dit patroon downloaden op mijn tweede pagina gratis patroontjes/ontwerpen. Veel knutselplezier !

6 opmerkingen:

 1. Hahah per toeval kom ik je tegen weer met een super mooi doosje voor een man. Het is altijd wel moeilijk voor mannen een kado. Heb je er een patroon van. Heb morgen een feestje mijn stiefvader is jarig vandaag en viert het morgen jou idee de ideale oplossing. Ik hoop dat je een patroontje heb. Kan ik het nog snel freubelen met de stropdas voor hem.

  Gr Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een heel mooi doosje prachtig echt voor een man

  ik heb je al een mail gestuurd voor het patroontje groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anneke,
  Helaas heb ik je mail nog niet ontvangen, dus weet ik ook niet waar ik het patroon naar toe kan sturen. Mijn email is jacquelinedevos71@upcmail.nl
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is ook erg leuk geworden zeg!
  Leuk fris dat wit met blauw en die sterren zijn helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jaqueline

  Kan je mij vertellen waar het patroon van het stropdas doosje vandan komt.
  Ik vind het erg leuk, maar kan het patroon nergens vinden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Annette,

   Als je bovenaan mijn blog kijkt, zie je startpagina en daarnaast gratis patroontjes/ontwerpen. Op die pagina zie je het patroon van het stropdasdoosje. Als je verder nog vragen hebt, kan je me ook altijd een email sturen jacquelinedevos71@upcmail.nl
   Succes, Jacqueline

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie op mijn kaarten/presentjes.
Ik lees ze graag en ben altijd benieuwd wat een ander ervan vindt.

Groetjes, Jacqueline